Generalforsamling i den lille forening

Generalforsamling i den lille forening

Vi havde d. 31 oktober generalforsamling i den lille forening, og her er 2 timers hyggelig snak på Gimlevej, kogt ned til nogle overskrifter og bullets.

 

Deltagere

 • Mikkel Windfeld
 • Anders Hansen
 • Camilla Vernegren
 • Jeanette Sørensen
 • Mette Windfeld
 • Ditte Bertelsen
 • Jørgen Otto Kongerslev

 

Økonomi

Det ser fornutigt ud med økonomien i den lille forening.

Der er økonomi til at løbende kunne købe de ting som vi skal bruge til at lave LAN på Uhrhøj, og hele tiden gøre tingene lidt bedre.

Vi har i den sidste periode investeret i en el tavle, da vi ikke længere har mulighed for at låne/leje en. Vi håber at vi kan få andre foreninger “med i den”, da sådan en koster en del. Udover det, så har vi sammen med de andre foreninger på Uhrhøj investeret i 100 borde og 400 stole, som vi allesammen kan bruge når vi laver events i hallen.

Borde og stole har indtil nu været den dyreste post når vi har lavet LAN i hallen, og det fedt at vi på den måde kan gå sammen, og investere i fællesskab og dermed gøre nye ting mulige på Uhrhøj.

Vi vil gerne investerer i 2 PS5’ere da vi forsat “låner” vores egne konsoller ud hver gang. Udover det, så har vi bemærket at ungerne er ret glade for VR. Vores gamle VR headset er ved at være træt og slidt, så vi vil se på vi om vi kan finde pengene til at have 2 Ocules Quest 2 headsets klar til ungerne til næste LAN party. Vi kigger også på nogle kabelskinner til gulvet, som kan gøre at vi ikke skal bruge en mindre bondegård på malertape hver gang.

 

Udstyr

Vi har efterhånden købt en del udstyr. Vores investering i en el tavle, samt når der inden så længe også ligger 2 Playstation 5’ere og 2 VR headsets på vores lager, så skal vi have til at have noget forsikring på plads. Vi har haft Vejle Brand forbi og sælge forsikringer til det sidste mini LAN og LAN18, så vi er i dialog med dem og håber at de kan give en god pris.

 

Unge hjælpere

Vores fantastiske unge hjælpere er blevet gamle under corona, og vi mangler flere unge mennesker der kan hjælpe med FIFA, headsets og lave sjov og spas med ungerne. Udovre det, så mangler vi også et par nye unge “supporter”, der vil lære og hjælpe os med det tekniske som netværk, strøm, servere osv. Vi kan godt bruge hjælpen, men det er også en rigtig god mulighed for den/de rigtige, til at lære en masse om IT og teknologi, og det vil vi gerne give muligheden for.

Vi begynder stille og roligt at søge efter unge mennesker, der kan blive en del af holdet fremadrettet.

 

“Løse” datoer for LAN parties i ’23

Vi har aftalt nogle datoer, som vi arbejder videre med for hvornår vi afholder mini LAN og LAN18 i 2023. Dem melder vi ud når vi kommer det lidt nærmere.

 

Valg til bestyrrelse

Efter mange års tro tjeneste ønsker Camilla Vernegren at træde ud af bestyrrelsen. Heldigvis ønsker Camilla fortsat at være med når vi kører LAN parties, og det er vi super glade for. Heldigvis er der også nogen der gerne vil ind i bestyrrelsen, så vi har budt velkommen til Jørgen Otto Kongerslev og Kim Andresen, der fremadrettet indgår i vores bestyrrelse.

 

Andet

 • Børneattester: Det ved at være tid til at køre en ny omgang børneattester på alle mand, så det sætter vi gang inden næste LAN party
 • Specielle Behov: Vi oplever at vi får flere og flere henvendelse omkring børn med “specielle” behov. Vi har forsøgt at gøre alle glade, men det er super svært at styre og kræver en masse kræfter. Derfor har vi besluttet at vi fremadrettet tilbyder “standardpakken”. Ønsker man andet, så er man meget velkommen til at medbringe det selv.
 • Nye T-Shirts: Vi har næsten ikke flere t-shirts, og vi oplever at de stadig er ret populære. Derfor har vi besluttet at lave et nyt design, og undersøge hvad det vil koste at lave en ny omgang t shirts. Vi vil også undersøge om nogen kunne ønske at få en Uhrhøj LAN Party hoodie på bestilling. Vi vil i samme omgang købe en t-shirt til alle hjælpere, så vi får en ny arbejdsuniform.
 • Mere styr på oprydning: Vi oplever at det ofte kniber med opbakning til oprydning. Det er vores indtryk at det er de samme “få” der hjælper til, og at vi har haft svært ved at få det “nye” børns forældre engageret i at få det hele til at gå op. Vi vil bruge lige mere krudt på at kommunikere, at vi forventer at folk lige hjælper os med at komme i gang, og komme hjem i seng.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *