SPONSORPRÆMIER SØGES

SPONSORPRÆMIER SØGES

Som altid har vi planlagt en masse fede konkurrencer til det kommende LAN party, og som altid kræver de mange konkurrencer en masse præmier.

Vi har altid haft store ambitioner i forhold til at levere på vores vision om, at skabe fede oplevelser for Uhrhøjs børn og unge.

Derfor tænker vi også nogle gange stort, som da vi hyrede den mandige elg, eller da vi sendte et relativt stort beløb til kunststofbanen, da vi fra vores perspektiv kunne være med til at sikre at Uhrhøjs børn og unge kunne få en fodboldbane, hvor de kan spille fodbold hele året.

Vi har også lavet en del investeringer i spillekonsoller, virtual reality headsets og andet der kan være med til at løfte oplevelsen for ungerne til LAN parties.

Billet prisen for et LAN party er sat til at give et lille overskud, men der skal en hel del af dem til, eksempelvis at hyre en kendt børne YouTuber.

Derfor er det en kæmpe hjælp, når vi eksempelvis får sponsoret præmier som eksempelvis drikkedunke, mp3 afspillere, bluetooth høretelefoner, tøj, legetøj, billetter og hvad i ellers har været søde at hjælpe os med at skaffe igennem tiderne, og det er ikke fordi at det behøver at være super fancy.

Derfor hvis i arbejder et sted eller på anden måde har adgang til at kunne skaffe nogle sponsorgaver, så tager vi imod med kyshånd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *