Tak for denne gang!

Tak for denne gang!

Det var dæleme fantastisk endelig at kunne lave nørdfest på Uhrhøj igen, og det gik egentligt styrgende!

 

Alt vores grej spillede præcis som vi gerne ville have det til, og mig bekendt var der ikke nævneværdige udfordringer med ungerne, udover et par småting som lidt for meget krudt i røven i LAN party hallen, og så noget med en skumgummi bold, der pludselig var splittet ad i atomer i den store hal, og så blev den lukket for denne gang.

Vi havde rigtig mange nye med på holdet i dag, der gerne ville prøve at være med til at lave det her fantastiske arrangement for ungerne. Det er rigtig godt, for selvom vi hygger gevaldigt med det, så kræver det også “lidt” at få op at stå hvert kvartal. Det er vi rigtig glade for, og vi håber at se dem allesammen igen næste gang.

 

Tak for denne gang, og ha’ en fantastisk efterårsferie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *