SPONSOR PRÆMIER SØGES

SPONSOR PRÆMIER SØGES

Til LAN party har vi en masse konkurrencer, og til dem skal vi bruge en hel del præmier.

Vi køber en del præmier og vi har også tidligere været ret heldige med at få en hel del præmier fra MM-Vision.dk, Geek Unit, SCI-Data, Føtex, vores helt egen REMA og mange andre virksomheder, og det er fantastisk.

Det har vist sig at være lidt svært sådan lige her efter Corona, så hvis nogen af jer har mulighed for at skaffe noget sponsor præmier, vil det være en stor hjælp.

Vi har ind i mellem haft nogle helt vanvittigt fede sponsorpræmier, men i bund og grund er vores indtryk at det at bare vinde noget er det vigtigste.

Udover vores traditionelle e-sports konkurrencer i FIFA, MineCraft og CS:GO, så har vi haft mange andre konkurrencer, hvor man også kan vinde præmier.

Det kan være armbøjninger, fodbold turnering i skole gården, bygge tårne af LEGO. Der var engang i konkurrence om hvor der kunne køre hurtigst baglens på bagdelen 🙂

Sponsor præmier behøver ikke at være gamer relateret. Ungerne har tidligere været super glade for drikke dunke, håndklæder, slik, reklame t-shirts, hovedtelefoner og det er blot et par eksempler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *